Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν
[Κιν.: Shàolín Xīlà Liánhéhuì 少林希腊联合会]



Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν

Η Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν [Greek Shaolin Federation (GSF) | 少林希腊联合会] έχει έδρα την Πόλη των Αθηνών. Ιδρύθηκε με Γενική Συνέλευση στις 4/9/2002 και εγκρίθηκε επισήμως από το Ελληνικό Κράτος, δυνάμει της 6900/2002 απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών. Η Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν αποτελεί την Aνώτατη οργάνωση των αθλητικών σωματείων που ασχολούνται και καλλιεργούν τις πολεμικές τέχνες του Σαολίν στην Ελλάδα και όλων εκείνων των Αθλημάτων ή κλάδων Άθλησης που σύμφωνα με το Άρθρο 19 παρ. 2 του Ν. 2725/1999, δεν είναι δυνατό να ενταχθούν σε ξεχωριστή Ομοσπονδία, πλέον δε συγκεκριμένα όλων των Αθλημάτων, κλάδων άθλησης, πολεμικών τεχνών, μεθόδων και τεχνικών άθλησης και εξάσκησης πολεμικών τεχνών και μορφών ανάπτυξης και καλλιέργειας σωματικής και πνευματικής αρμονίας, τα οποία σχετίζονται με το Γου-Κουνγκ και εκπορεύονται ιστορικώς και πνευματικώς από το Σαολίν, περιλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικώς, του Τσι Κουνγκ, του Νέι Κουνγκ, της κινέζικης ξιφασκίας, της κινέζικης πυγμαχίας, της κινέζικης πάλης, της κινέζικης γυμναστικής και η ανάπτυξη, καλλιέργεια, διάδοση όλων των επιστημών των σχετικών με τον αρχαίο και νεώτερο Κινέζικο πολιτισμό, τέχνες, γράμματα, φιλοσοφία και κουλτούρα ώστε να γίνουν αυτά γνωστά στο ευρύ κοινό.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη Ιστοσελίδα του Πρωτοβάθμιου Επίσημου Φορέα του Σαολίν στην Ελλάδα: http://www.shaolinfederation.gr

Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin-kungfu.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.