Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ]
[κιν.: Xīlà Shàolínsì wénhuà zhōngxīn 希腊少林寺文化中心]Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ]

Το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ], είναι το 1ο Αναγνωρισμένο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν στην Ελλάδα, Επίσημο Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σαολίν από την ετήσια γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη στις 29 Σεπτεμβρίου 2011. To ΕΠΟΚΕΣ, δρύθηκε το 2011 από τον Επίσημα Αναγνωρισμένο Έλληνα Δάσκαλο 34ης Γενεάς του Μοναστηριού Σαολίν του Σονγκσάν, Σι Γιαν Τζουό [Σταυρίδη Ιορδάνη], σύμφωνα με την επίσημη οδηγία και την επίβλεψη του Ναού Σαολίν του Σονγκσάν της Κίνας.

Με τη δημιουργία του ΕΠΟΚΕΣ ο Ναός Σαολίν, τον οποίο η UNESCO την 1η Αυγούστου 2010, αναγνώρισε σαν Πολιτιστικό Μνημείο της Ανθρωπότητας και το κατέταξε σαν Μνημείο Εξέχουσας Παγκόσμιας Σημασίας, ελπίζει να προωθήσει την ορθή, υγιή, άρτια και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της κουλτούρας και του Πολιτισμού του στην Ελλάδα και να παρουσιάσει με πληρότητα και ακρίβεια τη διδασκαλία και τη διάδοση των τεχνών που απορρέουν από την 1.500 χρόνων ιστορία του.

Γνωρίστε το ΕΠΟΚΕΣ και τις δράσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του http://www.shaolinculturalcenter.gr

Επιστροφή στη προηγούμενη


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου http://www.shaolin-kungfu.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-kungfu.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.